Handyman opgaver

Har du brug for at hyre eller leje en handyman, der kan hjælpe med alt det praktisk i hjemmet eller sommerhuset? Real Craft giver dig en handyman service til stærke priser. Men endnu vigtigere, så får du udført de opgaver, du enten ikke selv udføre, eller som du bliver ved med at udskyde af forskellige årsager.

Når tingene driller, triller vi afsted

Hvis du er bedre til at lave to-do sedler, end at få lavet dem, så saml alle dine sedler i en, og lad Real Craft få klaret dine opgaver i et højt tempo og over den periode, der passer dit behov og budget.
Vi har flere års erfaring, og laver handyman opgaver for både private og erhverv.

Vi er din handyman og hjælper til, når du har brug for det – uanset hvor meget, du har brug for hjælp til. 

Med vaterpas, boremaskine og andre og mere professionelle værktøjer, hjælper vi dig og andre i København og på Sjælland med handyman opgaver.                                

Handyman i København

Skæve hylder bliver du skør af at se på. Møbler, der er dårligt samlet, får du ikke meget glæde af. Alene det er gode grunde til, hvorfor du skal hyre en handyman fra Real Craft.

Montering af skab

Ring til os

+45 28 71 70 70

Handyman services du kan få klaret med Real Craft

Skæve hylder bliver du skør af at se på. Møbler, der er dårligt samlet, får du ikke meget glæde af. Alene det er gode grunde til, hvorfor du skal hyre en handyman fra Real Craft.

Listen med de services vi udbyder, er naturligvis længere. Saml det på en liste og giv et kald. Fortæl os, hvad du har i tankerne, og så finder vi en løsning.

 • Haveservice – vi klipper hække, slår græs, trimmer buske m.m.
 • Opsætning af lister og gipsvægge
 • Samle og montere møbler og andet til dit hjem
 • Reparere møbler, lamper, stikkontakter eller andet
 • Hænge lamper op i din bolig
 • Rydde loft og få omorganiseret så du ved, hvor ting er og nemt kan finde det igen.
 • Oprydning i kælder og sikre, at du står stærkt, hvis der skulle komme stormflod.
 • Oprydning i garagen – evt. kombineret med at få smidt noget ud og kørt til storskrald
 • Generel klargøring til forår, så din have fremstår smuk, ryddet og klar til brug
 • Affaldssortering – Har du samlet en bunke et hjørne i haven, skuret, garagen eller andet sted, som skal sorteres og køres forskellige steder hen. Det klarer vi også.
 • Træfældning – Få træet eller træerne fældet, så ingen mennesker eller bygninger kommer til skade.
 • Skære og kløve træ fra fældede træer, så du har brænde. Vi stabler det også pænt i dit skur, eller hvor du ønsker det.
 • Privat handyman til at tilse sommerhus og sikre, at det ikke ser forladt, i forbindelse med udlandsophold eller når du væk længere tid sommerhus.
 • Tagrenderensning. Vi renser dine tagrender, så du slipper for at vandet ikke ryger ud over, og plasker op på husets mure.
 • Vi hjælper til i forbindelse med flytning – indflytning og udflytning.
 • Opsætning af lister og gipsvægge, så det ser godt ud.
 • Samling af møbler, blandt andet IKEA-møbler og andre møbler
 • Opsætning og installation af hårde hvidevarer, såvel som kører de brugte hvidevarer til korrekt afskaffelse, der er miljøvenligt.
 • Nedtagning af køkkener
 • Reparerer møbler, der er gået i stykker
 • Lettere VVS opgaver, som dryppende vandhaner

Handyman pris – hvad koster en handyman?

Vi arbejder som regel ud fra en timepris på: 400 kr. eks. moms. i hverdagene.
Timeprisen lørdag er: 600 kr. eks. moms
Timepris søndag og helligdage er: 700 kr. eks. moms
Opstartsgebyr for første time: 800 kr. eks. moms. i alle dage

Der er naturligvis forskellige faktorer der, kan have en indflydelse på prisen. Herunder afstand til kunden, materialer, kompleksiteten og andet.
For den mest præcise pris, så giv os et kald, og beskriv opgaven for os. Så kan vi bedre beregne, hvilke opgaven du ønsker at få løst, og hvad det vil komme til at koste dig.

Handyman opgaver
haveservice København

Handyman opgaver udføres efter aftale

Vi tager gerne en snak og kommer og ser, hvad der skal ordnes.
Vi ønsker at opbygge gode relationer til vores kunder. Det er vores mål, at du føler sig trygge og sikre på, at de få deres opgaver løst hurtigt og korrekt, når de samarbejder med os. Vi ved, at huslige opgaver er en løbende proces, og der hele tiden kan komme nye opgaver, såvel som opstår uventede behov.
Derfor tilbyder vi at udføre handyman opgaver, når du har behov, eller ved at opsætte en aftale, så vi kommer, eks. hver gang græsset skal slås, hvor du i mellemtiden også har lavet en liste med andre opgaver, du vil have løst.
Når vi mødes, kan vi tage en snak, hvordan det rent praktisk vil fungere bedst for dig at vi kommer og klarer de praktiske opgaver.

Lej en handyman eller handymand … eller altmuligmand.

Bare for at komme forvirringen i forvejen, så lad os afklare, at en handymand og handyman er det samme. Som også kaldes en altmuligmand. Du får samme dedikerede personale, der kan hjælpe dig med … alt muligt.

Handyman opgaver i København
Montering af lister pris

Det er blevet mere normalt at bestille services som Handyman

Der har været en støt interesse blandt befolkningen i Danmark at hyre ekstern hjælp til de praktiske opgaver. Rengøring, hundeluftning og madlavning – bare se hvor mange madbude, der kører rundt i bybilledet, og så hjælp til det praktiske. Så hvis du sidder med en følelse af dårlig samvittighed om, at du egentlig selv burde udføre nogle af de opgaver, du ønsker lavet, så lad være med det. Det er normen, at vi bliver bedre til at prioritere det, vi er gode til, og det vi gerne vil lave. Real-Craft er heldigvis begejstret for, at få ting til at virke, og optimere i hjem, såvel som i erhverv. Vi drives frem af at gøre hverdagen nemmere for andre. DR lavede en artikel der hedder Vi magtede ikke selv opgaven. Og det er vi glade for, for så er der er arbejde til os.

Brug du hellere mere tid sammen med børnene, partneren, din hobby eller hvad end du vil. Så skal vi nok hjælpe dig med det praktiske. (Næsten) uanset hvad det er. Så giv os et kald. Lad os høre, hvad du gerne vil have lavet (eller er træt af at ikke have få klaret endnu), så skal vi nok sørge for at, du kan lave flueben ud for den opgave hurtigst muligt.

Handyman til erhverv, virksomheder og foreninger

Er I en lille virksomhed, der har en serviceaftale med et rengøringsfirma, men har andre opgaver der skal løses? Det kan være enkelte opgaver, der har hobet sig op, eller regelmæssige opgaver, I har brug for en ekstern, som kan tage sig af det? Vi løser løbende opgaver og vil naturligvis også hjælpe med at udrede opgaver, der har en tendens til at “hele tiden gå i stykker”.
Liste til, hvad I som firma kan bruge en handymand til

 • Indflytning på nyt kontor
 • Opsætte møbler
 • Trække EL
 • Opsætte tavler og whiteboards
 • Lampe ophængning
 • Opsætte projekter eller bar til kollegerne
 • Opsætte flere kontorpladser
 • Opsætte garderobeskabe
 • Mindre VVS opgaver
 • Mindre elektriker opgaver
Handyman opgaver i København

Handyman til erhverv og private – når I har brug for det

Uanset om du har opgaver, du skal have løst en gang, ønsker løbende services eller har brug for en handymand, du altid kan regne med, så er Real Craft, hvad du har brug.

Brug kontaktformularen eller ring på +45 28 71 70 70.

haveservice København

Haveservice

Sidder græsslåmaskinen fast i haveskuret? Eller er hæksaksen pist forsvundet? Bare rolig, vi fikser gerne haven for dig – til en god og grøn pris.

Montering opvaskemaskine

Få monteret hårde hvidevarer

Med et nærmest elektrisk tilbud fra os er det slut med beskidte tallerkener i vasken og beskidte strømper i vasketøjsposen. 

ophængning af billeder

Hængepartier og inventar

To-do-lister er kedelige. Men ikke når en hurtig og stærk handyman kigger forbi og sætter streger over alle dine gøremål. Få et handy tilbud nu.

Udfyld formularen

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine ønsker.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud, kan du også ringe eller skrive til os. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

+45 28 71 70 70

info@real-craft.dk

København, 2400 NV

Kontakt os
close slider