Vi giver en hjælpende og
handy hånd

Når dine egne hænder ikke rækker, kommer vi og fikser det for dig med professionelt værktøj, et skønt smil og med en garanti om håndværk udført på et højt fagligt niveau. 

Få hjælp til

Små praktiske opgaver

Når gardinerne skal hænges op, eller billederne hænge lige.

Reparationer

Når opvaskemaskinen ikke virker, eller armaturet trænger til en kærlig hånd.

Montering og afmontering

Når hårde hvidevarer skal skiftes, eller møbler skal samles og monteres 

En handyman, der er handy at benytte

Har du ti tommelfingre, når gardinerne skal sættes op eller møblerne samles? Og ligner du et kæmpe spørgsmålstegn, når vandhanen pludseligt ikke virker, eller opvaskemaskinen ikke vil trække vand ind? Det er netop, hvad vi er gode til at klare. I hele København og Storkøbenhavn. 

For vi er en handyman-virksomhed, der er god at have ved hånden, når det praktiske i hjemmet bare ikke virker, eller du ikke kan komme videre med et gør-det-selv projekt. Med uddannelse og godkendelserne i orden, rykker vi ud, når der monteres eller fikses diverse hårde hvidevarer, sættes billeder og lamper op eller afmonteres og monteres armaturer og vandhaner. Alt det og meget mere til er, hvad vi kan hjælpe dig med. 

En praktisk handyman

9

Vi har mange års erfaring

Montering og afmontering af hårde hvidevarer, vandhaner og blandingsbatterier samt ophæng af lamper er noget, vi har mange års erfaring i. Du kan derfor trygt overlade det til os – og vi kører ikke, før det virker. 

9

Vi hjælper med stort som småt

Har du ikke selv udstyret til at hænge billeder op? Eller vil du bare gerne være fri for at samle møbler? Om opgaven er omfattende eller blot tager et øjeblik, kører vi gerne ud og hjælper. 

9

Vi har handy udstyr

Du behøver ikke selv have noget udstyr ved hånden, da vi selv har alt i værktøj og praktiske remedier. Du skal blot ringe efter os, når der er brug for et par handy hænder. Så sørger vi for at fikse det. 

altmuligmand København

Skabe samlet

Billeder hængt

Lamper sat op

tilfredse kunder

Udfyld formularen

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine ønsker.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud, kan du også ringe eller skrive til os. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

+45 28 71 70 70

info@real-craft.dk

København, 2400 NV

Kontakt os
close slider